Εκδήλωση γνωριμίας και συναλληλίας

30 Μαΐου, 2018 - in Ανακοινώσεις

H νέα Διοίκηση του Γηροκομείου Σπάρτης στα πλαίσια της ενημέρωσης Αρχών και Φορέων πραγματοποίησε επισκέψεις στο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιο, στην Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμ. Τζανετέα, στο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Ευάγ. Βαλιώτη, στον πρόεδρο του Ν.Π. Πρόνοιας Δ. Σπάρτης κ. Θεμ. Πατσιλίβα και στην εκπρόσωπο των Αδελφών του Ερυθρού Σταυρού κ. Παν. Ορφανού.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να περιγράψουν τους στόχους της νέας Διοίκησης και τις άμεσες προτεραιότητες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος ανέφερε ότι θα έχουν την στήριξή του στο κοινωνικό και φιλάνθρωπο έργο του Ιδρύματος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμ. Τζανετέα δήλωσε αρωγός στην καλή λειτουργία του Ιδρύματος και ζήτησε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τη Διοίκηση.

Ο Δήμαρχος κ. Ευάγ. Βαλιώτης έδειξε ενδιαφέρον για τις εξελίξεις γύρω από το Γηροκομείο αναφέροντας ότι ο Δήμος εκτός από αρωγός για την εύρυθμη λειτουργία του θα αναλάβει πλήρως και τον εποπτικό ρόλο του Ιδρύματος.

Ο πρόεδρος του Ν.Π. Πρόνοιας κ. Θεμ. Πατσιλίβας επικροτεί τις προτεραιότητες της Διοίκησης στηρίζοντας έμπρακτα το Ίδρυμα σε όλες τις δραστηριότητές του.

Η εκπρόσωπος των Αδελφών του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης κ. Παν. Ορφανού ήταν θετική στη συνεργασία προκειμένου τόσο οι συμπολίτισσες που αποφοιτούν από τον Ε.Σ., όσο και οι εκπαιδευόμενες σε αυτόν, να παρέχουν Υπηρεσίες και να αποκτούν χρήσιμη εμπειρία στο Γηροκομείο.

Το Δ.Σ. του Γηροκομείου Σπάρτης θα συνεχίσει τις επαφές με εκπροσώπους Αρχών και Φορέων όπως Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Κοινωνικούς και παραγωγικούς Φορείς κ.ά.

 

Εκδήλωση γνωριμίας και συναλληλίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι» διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση, γνωριμίας και συναλληλίας την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου.

Με στέρεη την πεποίθηση ότι το Γηροκομείο πρέπει και μπορεί να είναι «ανοικτό» στην Κοινωνία, καλεί τους πολίτες, που είτε θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια εξωστρέφειας είτε απλά θέλουν να γνωρίσουν το Ίδρυμα, τους Φιλοξενούμενους σε αυτό και τους οικείους τους να συμμετέχουν στην εκδήλωση.
Η γνώση και η συμμετοχή των πολιτών είναι βασική προϋπόθεση για την αλλαγή και τη βελτίωση που θα αποδώσουν με τη σειρά τους στους συνανθρώπους της τρίτης ηλικίας αναβαθμισμένη στέγη ζωής και υπηρεσίες μέριμνας και φροντίδας αλλά και στην τοπική κοινωνία έναν φορέα υγιή, αποτελεσματικό και «ανοικτό».

Share this article

×

Make an appointment and we’ll contact you.