Γιορτή Τρίτης Ηλικίας

05 Οκτωβρίου, 2015 - in Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015 στις 6 το απόγευμα, επ’ ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας των ηλικιωμένων, οργανώθηκε εκδήλωση στην αίθουσα του Γηροκομείου Σπάρτης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

Στην εκδήλωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι διαφόρων Συλλόγων όπως «Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας» και «Θυγατέρες της Πηνελόπης» οι οποίες προσέφεραν και σπουδαία ποσότητα τροφίμων, αλλά η σημαντικότερη παρουσία ήταν η ομαδική προσέλευση των μελών του Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής του Καθεδρικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Σπάρτης με επικεφαλής τον αγαπητό και σεβαστό σε όλους ιερέα π. Γεώργιο Μπλάθρα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία Ξηροκαμπίου από την διεύθυνση του σπουδαίου Αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Πάντου, η οποία με τα τραγούδια της ξεσήκωσε επισκέπτες και ηλικιωμένους. Στιγμιότυπα της εκδήλωσης αποθανάτισε η φωτογράφος κ. Ευγενία Νικηφόρου – Πανάγου από τη φωτογραφική ομάδα hyperfocal.
Μια σπουδαία στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε όταν ο ιερέας Γεώργιος Μπλάθρας τραγούδησε, με τη συνοδεία στο πιάνο του κ. Δημήτρη Πάντου, δύο υπέροχα δημοτικά τραγούδια.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους όσους παρευρέθησαν και στις κυρίες που κουράστηκαν για να προσφέρουν τα, ομολογουμένως, υπέροχα και άφθονα φαγητά.
Ας ευχηθούμε καλή αντάμωση του χρόνου την ίδια ημέρα.

 

Share this article

×

Make an appointment and we’ll contact you.